Software op maat

Software is meestal gemaakt om alle bedrijven te bedienen en dat is logisch. Alle bedrijven hebben namelijk klanten, offertes, facturatie, … Sóms is het programma gemaakt voor bedrijven in een bepaalde sector. Zoals bijvoorbeeld de bouw of de event sector.

Maar toch…

Toch is jouw bedrijf uniek want je zit dan wel in een bepaalde sector, toch is er nog iets wat je nodig hebt om je werk echt goed te kunnen doen:

  • Je hebt nog een aparte lijst nodig om voorraad of een stand van zaken bij te houden

  • Je moet een specifieke berekening doen om je offerte te kunnen opmaken

  • Je bestelproces is complexer dan een mailtje sturen naar de leverancier en wachten tot je verkoopt

  • De timing van je bestellingen is belangrijk


Dan maar in Excel

Je start een nieuw excel bestand en begint daar alles bij te houden. Allerlei formules moeten ervoor zorgen je berekening goed verloopt. Je gebruikt kleurtjes om dingen aan te duiden en mag dan niet vergeten die kleurtjes of opmaak te kopiëren naar de juiste cellen. Ondertussen probeert je collega ook te begrijpen hoe die Excel werkt of wil je op hetzelfde moment dezelfde cel aanpassen. Oh ja, welke versie van dat bestand was het alweer!? En vanuit een management positie heb je helemaal geen idee wat waar staat of moet 10 verschillende documenten openen om iets terug te vinden.

Zou het daarom niet schitterend zijn om één centrale plek te hebben waar je makkelijk alles kan bij houden, waar je niet hoeft te zoeken naar de juiste formule. Fouten maak je niet meer, want de berekeningen zijn vast en makkelijk te herhalen. Kennisoverdracht is verzekerd. Alles verschijnt automatisch in je bestaande software.


Spreekt dit je aan?

Laat ons dan samen eens praten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Tijdens een telefoongesprek of met een koffie kunnen we zeker en vast snel tot oplossingen komen die je echt kunnen helpen!


Waarom WokoWeb?

Excel Hell - Jouw bedrijf is uniekMet ondertussen 20 jaar ervaring in software voor zowel éénmanszaken als multinationals weten we wat kan werken voor jouw en je bedrijf. We spreken in gewone taal en zorgen dat we jouw business begrijpen. Zo komen we tot een mooi resultaat op maat van joúw bedrijf. Je verbetert de kwaliteit van je service en bespaart niet alleen veel tijd maar vooral veel geld.

Meer weten

Wil je meer weten? Welk e-mail adres gebruiken we best?


Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

Geen zorgen, we respecteren je privacy.