Vacal


Vacal uit Wevelgem is een B2B-gerichte firma, die zich specialiseert in de productie van slagboominstallaties en toegangscontroles. Ze doen dit niet alleen voor Belgische eindklanten, maar mikken ook op de Nederlandse en Franse markt. Vroeger maakten ze gebruik van Furoo, maar tijdens de samenwerking met Wokoweb werd duidelijk dat er in Odoo een betere globale aanpak kon uitgetekend worden.

Werkbonnen, verplaatsingskosten en andere boekhoudkundige zaken zijnvoortaan allemaal gecentraliseerd, maar is nog meer.
Zo werkt Vacal met onderaannemers om hun installaties te poederlakken. Nu is er een specifieke flow opgesteld die een bestelling terugbrengt tot alle aparte onderdelen. Deze info is meteen beschikbaar voor de interne lassers, voor de installatie van de elektronica en dus ook voor de onderaannemer die instaat voor het poederlakken. Bovendien zijn de stuklijsten zo altijd perfect up-to-date, wat cruciaal is in de werking van Vacal. Het zorgt voor een vlot productieproces, maar helpt ook om de rendabiliteit van de diverse eindproducten in kaart te brengen.